Svetovalni projekt na področju izboljšav poslovnih procesov v podjetju HITEX SPANJE d.o.o.

Podjetje HITEX SPANJE d.o.o. želi prevetriti in optimizirati poslovne procese in poslovne funkcije ter tako pridobiti še na večji fleksibilnosti in odzivnosti, kar bo pripomoglo h konkurenčnosti poslovanja, saj bo tak način omogočal proaktivno odzivanje podjetja na razmere na trgu.

Naziv projekta:Prenova poslovnih procesov v podjetju HITEX SPANJE d.o.o.
Kratica projekta: HITEXPROCES

Namen: Izdelati posnetek stanja in definirati optimalne in vitke procese poslovanja.
Cilj: S prenovo procesov bomo težili k vitkosti poslovanja, kar pomeni tudi enostavnost, avtomatizacijo in digitalizacijo procesov ter tako zmanjšanje stroškov in krajše časovne roke v vseh poslovnih procesih v podjetju.

Svetovanje smo pričeli izvajati 13.04.2018 in bo predvidoma trajalo do 10.09.2018.


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. (www.eu-skladi.si).

Bolje spi


AD Vita d.o.o.

Tovarniška 7b

Slovenske Konjice

 

www.vitapur.si

info@vitapur.si

03 292 79 90

Splošni pogoji


EU sklad

Ležišča Hitex. DOKAZANO boljše spanje.

Naše poslanstvo je, da vas zdrave in vitalne »spremljamo« skozi vsa življenjska obdobja, od rojstva, do pozne jeseni.

Z odgovornim pristopom do vašega zdravja skrbno izbiramo materiale in ustvarjamo tehnološko dovršena ležišča že 25 let. Največ pozornosti namenjamo prav vam, našim strankam, vašim potrebam in željam. Prisluhnemo vsaki vaši želji in poiščemo način, kako jo bomo v največji meri izpolnili.

Z vrhunskimi ležišči Hitex si omogočite popoln spanec in počitek telesa. Na ležiščih Hitex kar 85 % testirancev DOKAZANO boljše spi.

Raziskava spanja

Za kakovosten in zdrav spanec je ustrezno ležišče ključnega pomena.

To poletje smo pri Vitapurju izvedli raziskavo o vplivu ležišč Hitex na kakovost spanja. V raziskavi je sodelovalo 985 anketirancev, od tega je 26 prijavljenih dobilo priložnost ležišče Hitex tudi stestirati. Na rezultate raziskave.

Izmerjeno z urami

Partnerji projekta: